No i znowu mam problem,chciałam wstawić komentarz pod smakosi serniczkiem ,a tu klapa nie mogę,weszłam w inny przepis i też nic z tego.Co jest grane???
Nigdy nie używałam... Mam operę, a w razie czego zainstalowałam Mozillę Firefox, w niej zawsze mi się wszystko otwiera, gdy z operą są problemy. Może spróbuj ściągnąć Firefoxa i sprawdzić, czy będzie działało.
No i znowu mam problem,chciałam wstawić komentarz pod smakosi serniczkiem ,a tu klapa nie mogę,weszłam w inny przepis i też nic z tego.Co jest grane???
Agacia, a jakiej przeglądarki używasz? Ja przed chwilą wstawiłam komentarz pod przepisem
http://wielkiezarcie.com/recipe69003.htmli nie miałam z tym żadnych problemów. Mam operę.ja wczoraj wpisałam komentarz, wczoraj był, dziś nie ma żadnego, ani mojego ani innych..
przeglądarka explorer....
Nigdy nie używałam... Mam operę, a w razie czego zainstalowałam Mozillę Firefox, w niej zawsze mi się wszystko otwiera, gdy z operą są problemy. Może spróbuj ściągnąć Firefoxa i sprawdzić, czy będzie działało.
U mnie wszystko ok, używam Firefox.
Explorera z M$ nie należy wywalać, bo dużo rzeczy zależy od tego gó***. Zainstaluj Firefox'a i zapomnij i IE.