Wklepuję ten i inny przepis w wyszukiwarce-nic nie wykazuje,czyste tło?? a szukam przepisu
-Najlepszy paprykarz (albo odwrotnie) i nie pokazuje mi się,nie pamiętam autorki,jest tam zdjęcie. Chodzi o to,że nie pamiętam wszystkich składników- ryż,tuńczyk, marchew,cebula,ale czy koncentrat?? Może ktoś ma ten przepis i mi poda cały skład paprykarzu.
-szukam też mięso z dzika na grilla- wpisuję i też pusta strona w wyszukiwarce,może ktoś z Was ma w ulubionych jakąś dziczyznę??
Paprykarz zrobiony! A przepisy na dzika też odszukałam,ale tak jak Ewa pisze,że po szukaniu zaawansowanym, wpisałam słowa i gdzie szukać- w treści czy w tytule, w przepisach itp. wszystko to trzeba zaznaczyć,wtedy wyskoczy lista szukanych przepisów...inaczej nie działa,tylko tak. W każdym razie pierwszy przepis na schab z dzika upieczony, idę do kuchni dalej działamy z panem dzikiem ...
Witam,
Wklepuję ten i inny przepis w wyszukiwarce-nic nie wykazuje,czyste tło?? a szukam przepisu
-Najlepszy paprykarz (albo odwrotnie) i nie pokazuje mi się,nie pamiętam autorki,jest tam zdjęcie. Chodzi o to,że nie pamiętam wszystkich składników- ryż,tuńczyk, marchew,cebula,ale czy koncentrat?? Może ktoś ma ten przepis i mi poda cały skład paprykarzu.
-szukam też mięso z dzika na grilla- wpisuję i też pusta strona w wyszukiwarce,może ktoś z Was ma w ulubionych jakąś dziczyznę??
Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Tez tak u mnie dzisiaj bylo.Teraz jest juz OK! Troche cierpliwosci, moze u Ciebie tez w koncu zadziala.
U mnie też tak jest:(
http://wielkiezarcie.com/recipe20502.html
Dzika nie znalazłam. Jak szukałam przepisu, musiałam zaznaczyć dział, bo w przeciwnym razie też pokazywała mi się biała strona całkiem.
Dziękuje
po linku weszłam do przepisu, ale po wyszukiwarce dalej mam pustą stronę,po czasie jeszcze zobaczę...
U mnie też nie działa najprostsze wyszukiwanie. Trzeba wejść w zaawansowane, dopiero się da odnależć szukany przepis. Makusiu, moze pomożesz? Prosimy
Uprzejmie donoszę, ze u mnie już jest ok. Chyba Pampas przyłożył do tego swoją rękę. Dziękujemy!!!!!!
u mnie też nie działa wyszukiwajka
U mnie też nie działa wyszukiwarka przepisów. Sprawdziłam w 4 przęglądarkach
Ja w ramach testu wpisałem "stek" i faktycznie nic nie ma, po czym wklepałem "filet" i znalazło 902 pozycje.
Edycja: Pstrąg działa, okoń już nie.
ja wpisałam sos i nic nie znalazło
Sosu mi też nie znalazło.
Edycja: Roladę tak
Przepisy znajduje, sos również, ale pod warunkiem, że zaznaczy się, żeby szukał w konkretnym dziale np. w przepisach
Macie rację. Nie wszystko działa.
Dzisiaj u mnie również nie działa!
Paprykarz zrobiony! A przepisy na dzika też odszukałam,ale tak jak Ewa pisze,że po szukaniu zaawansowanym, wpisałam słowa i gdzie szukać- w treści czy w tytule, w przepisach itp. wszystko to trzeba zaznaczyć,wtedy wyskoczy lista szukanych przepisów...inaczej nie działa,tylko tak. W każdym razie pierwszy przepis na schab z dzika upieczony, idę do kuchni dalej działamy z panem dzikiem ...
u mnie wciąż biała strona :-(
ja tez mam ten problem