Szukam takiego przepisu na konserwę mięsna z mielonego mięsa, słoniny. Pamiętam że skórki ze słoniny były gotowane, a póżniej wywar był wlewany do mielonego mięsa. Może ktoś pomoże, bo już szukam godzinę i nic nie mogę znaleźć. Z góry dziękuje.
Bardzo dziękuje. Ten przepis jest trochę inny ale bardzo podobny. W tamtym pamiętam że nie było peklosoli ale była wegeta i te skórki były właśnie gotowane w wodzie z wegetą
Dziękuje Wam wszystkim .Niestety nie znalazłam tego przepisu. Wykorzystam ten na mielonkę tyrolską. Tylko się zastanawiam skąd tamten przepis miałam i gdzie go wsadziłam.
Szukam takiego przepisu na konserwę mięsna z mielonego mięsa, słoniny. Pamiętam że skórki ze słoniny były gotowane, a póżniej wywar był wlewany do mielonego mięsa. Może ktoś pomoże, bo już szukam godzinę i nic nie mogę znaleźć. Z góry dziękuje.
Może ta?...
http://wielkiezarcie.com/recipe96002.html
Bardzo dziękuje. Ten przepis jest trochę inny ale bardzo podobny. W tamtym pamiętam że nie było peklosoli ale była wegeta i te skórki były właśnie gotowane w wodzie z wegetą
Może coś takiego
http://wielkiezarcie.com/recipe22045.html
To niestety nie to. Ale dziękuje.
http://wielkiezarcie.com/recipe77892.html
Z linku, który podałaś otwiera się jedynie biała karta. Najprawdopodobniej autor usunął konto lub przepis.
U mnie się otwiera,przekopiowałam tekst,to przepis wg Anai - Domowa konserwa.
Teraz patrzę ,że przepis miałam w ulubionych,a konto usunięte. Jak chcesz mogę Ci przesłać.
Może to mielonka tyrolska autora czerwony_pieprz , niestety nie mogę dodać linku , przepraszam.
Może to mielonka tyrolska autora czerwony_pieprz , niestety nie mogę dodać
linku , przepraszam.
http://wielkiezarcie.com/recipe96002.html
Proszę bardzo :)
Dla wygody podepnę się pod Ciebie,chcę tylko zacytować "W tamtym pamiętam że nie było peklosoli".Czyli chyba żaden z powyższych przepisów nie pasuje.
Zobacz,czy tu znajdziesz to,o co pytasz:
http://wielkiezarcie.com/recipeslist.php?group=252
Dziękuje Wam wszystkim .Niestety nie znalazłam tego przepisu. Wykorzystam ten na mielonkę tyrolską. Tylko się zastanawiam skąd tamten przepis miałam i gdzie go wsadziłam.