Kiedyś dostaliśmy wielki bochen dobrego chleba. Akurat wtedy nie był potrzebny więc zamroziłam. Wczoraj świeży się skończył więc go wyciągnęłam żeby był na rano. Jest pyszny ale bardzo się kruszy, w międzyczasie kupiliśmy bochenek naszego ulubionego więc nie bardzo wiem co z tamtym zrobić. Co można zrobić z takiego chleba oprócz kanapek czy grzanek?
Kiedyś dostaliśmy wielki bochen dobrego chleba. Akurat wtedy nie był potrzebny więc zamroziłam. Wczoraj świeży się skończył więc go wyciągnęłam żeby był na rano. Jest pyszny ale bardzo się kruszy, w międzyczasie kupiliśmy bochenek naszego ulubionego więc nie bardzo wiem co z tamtym zrobić. Co można zrobić z takiego chleba oprócz kanapek czy grzanek?
Może zupka?
http://wielkiezarcie.com/recipe5549.html
A może cos takiego:
http://stylowi.pl/7444359
http://stylowi.pl/11817714