Kochane Żarłoczki, mam pytanie odnośnie mięsa wołowego , mam kawałek o wadze ok 1 kg, chciałabym (upiec, ugotowac) żeby takie mięsko było do pieczywa. Nie wiem z jakiego mogę skorzystac przepisu? Czy ten przepis mogę wykorzystac do mięsa wołowego? http://wielkiezarcie.com/recipe79220.html
Kochane Żarłoczki, mam pytanie odnośnie mięsa wołowego , mam kawałek o wadze ok 1 kg, chciałabym (upiec, ugotowac) żeby takie mięsko było do pieczywa. Nie wiem z jakiego mogę skorzystac przepisu? Czy ten przepis mogę wykorzystac do mięsa wołowego? http://wielkiezarcie.com/recipe79220.html
Osobiście nie odważyłabym wołowinę zrobić z tego przepisu . Mięso wołowe ma inna strukturę niż wieprzowina i obawiałbym się ,że wyjdzie twarde i szłykowate . Może się mylę ... poczekamy na wypowiedzi moich Szanownych Koleżanek .
Ten przepis jest bardziej do przyrządzenia wieprzowiny niż wołowiny i moim zdaniem odpada,ale można spróbować żeby wiedzieć tak w 100%,przecież nic nie stoi na przeszkodzie:)
Kochane Żarłoczki, mam pytanie odnośnie mięsa wołowego , mam kawałek o wadze ok 1 kg, chciałabym (upiec, ugotowac) żeby takie mięsko było do pieczywa. Nie wiem z jakiego mogę skorzystac przepisu? Czy ten przepis mogę wykorzystac do mięsa wołowego? http://wielkiezarcie.com/recipe79220.html
Kochane Żarłoczki, mam pytanie odnośnie mięsa wołowego , mam
kawałek o wadze ok 1 kg, chciałabym (upiec, ugotowac) żeby takie mięsko
było do pieczywa. Nie wiem z jakiego mogę skorzystac przepisu? Czy ten
przepis mogę wykorzystac do mięsa wołowego?
http://wielkiezarcie.com/recipe79220.html
aktywny
Osobiście nie odważyłabym wołowinę zrobić z tego przepisu . Mięso wołowe ma inna strukturę niż wieprzowina i obawiałbym się ,że wyjdzie twarde i szłykowate . Może się mylę ... poczekamy na wypowiedzi moich Szanownych Koleżanek .
Masz w 100% rację:)
Znalazłam coś takiego http://wielkiezarcie.com/recipe70687.html , może posmakuje.
Ten przepis jest bardziej do przyrządzenia wieprzowiny niż wołowiny i moim zdaniem odpada,ale można spróbować żeby wiedzieć tak w 100%,przecież nic nie stoi na przeszkodzie:)
Dziewczyny, myliłyście się zaryzykowałam i nie żałuję, wołowina palce lizac:-)