Forum

Kuchenne porady

Wołowina

  • Autor: marzenulka Data: 2013-12-21 11:15:17

    Kochane Żarłoczki, mam pytanie odnośnie mięsa wołowego , mam  kawałek o wadze ok 1 kg, chciałabym (upiec, ugotowac) żeby takie mięsko było do pieczywa. Nie wiem z jakiego mogę skorzystac przepisu? Czy ten przepis mogę wykorzystac do mięsa wołowego?  http://wielkiezarcie.com/recipe79220.html

  • Autor: boroweczka25 Data: 2013-12-21 11:35:13

    Kochane Żarłoczki, mam pytanie odnośnie mięsa wołowego , mam
    kawałek o wadze ok 1 kg, chciałabym (upiec, ugotowac) żeby takie mięsko
    było do pieczywa. Nie wiem z jakiego mogę skorzystac przepisu? Czy ten
    przepis mogę wykorzystac do mięsa wołowego?
    http://wielkiezarcie.com/recipe79220.html

    aktywny

  • Autor: megi65 Data: 2013-12-21 13:08:15

    Osobiście nie odważyłabym wołowinę zrobić z tego przepisu . Mięso wołowe ma inna strukturę niż wieprzowina i obawiałbym się ,że wyjdzie twarde i szłykowate . Może się mylę ... poczekamy na wypowiedzi moich Szanownych Koleżanek .

  • Autor: Mama - Różyczki Data: 2013-12-21 17:03:44

    Masz w 100% rację:)

  • Autor: boroweczka25 Data: 2013-12-21 17:08:57

    Znalazłam coś takiego http://wielkiezarcie.com/recipe70687.html , może posmakuje.

  • Autor: WinaImport Data: 2013-12-22 13:54:34

    Ten przepis jest bardziej do przyrządzenia wieprzowiny niż wołowiny i moim zdaniem odpada,ale można spróbować żeby wiedzieć tak w 100%,przecież nic nie stoi na przeszkodzie:)

  • Autor: marzenulka Data: 2013-12-22 18:46:12

    Dziewczyny, myliłyście się zaryzykowałam i nie żałuję, wołowina palce lizac:-)

Przejdź do pełnej wersji serwisu