Myślę, że to dobry pomysł. Chociaż niektórym osobom przydałoby się więcej skupienia przy wstawianiu przepisów. Znajdowałam już potrawy w tak dziwnych i nieodpowiednich miejscach... :)
Myślę, że to dobry pomysł. Chociaż niektórym osobom przydałoby się więcej skupienia przy wstawianiu przepisów. Znajdowałam już potrawy w tak dziwnych i nieodpowiednich miejscach... :)
Tak po głębszym zastanowieniu to wszystkie sosy ,surówki itp. nazywamy dodatkami :):) a przecież wszystko juz tu jest :):) Nie wiem co myślałam ,a moze nie myslalam :)
Co o tym sądzicie? jest tego sporo na WŻ może warto o taki dział w przepisach będzie łatwiej zaleźśc
Myślę, że to dobry pomysł. Chociaż niektórym osobom przydałoby
Ot i co, dokładnie Dżanino ;)się więcej skupienia przy wstawianiu przepisów. Znajdowałam już
potrawy w tak dziwnych i nieodpowiednich miejscach... :)
Fajny pomysł . Ja bym jeszcze dodała . Przyprawy ,marynaty i dodatki :)
Dodatki? O jakie dodatki konkretnie chodzi ASTI?
Tak po głębszym zastanowieniu to wszystkie sosy ,surówki itp. nazywamy dodatkami :):) a przecież wszystko juz tu jest :):) Nie wiem co myślałam ,a moze nie myslalam :)
Hahhaaaaa no właśnie ;)
Jestem za!!!
Sama jak wstawiałam pierwszy raz, to nie bardzo wiedziałam do jakiego działu podłączyć, gdzie użytkownicy będą chcieli przypraw szukać.....
Naliczyłam raptem 74 takie przepisy z tym że nie wszystkie to typowo przepis na przyprawę , więc chyba wyszukiwarka wystarczy?
..... i po dyskusji
Niekoniecznie
Może trzeba polać?
tak wyglądają przyprawy w tagach może warto zrobić z tym porządek http://wielkiezarcie.com/articles.php?tag=14803&offset=140
A ja mam coś takiego namyśli http://wielkiezarcie.com/recipe47896.html
Hanah, większość osób nie wpisuje ( niestety) tagów, więcej znajdziesz poprzez wyszukiwarkę .
oj, życie byłoby łatwiejsze z tymi tagami