wkrotce czeka mnie zorganizowanie imprezy a ze robie to czesto po prostu braklo mi pomyslow.Jeszcze nie wiem czy bedzie to obiad czy kolacja ale przeslijcie swoje niezawodne przepisy.moga byc rowniesz torty bo beda to urodziny.z gory dziekuje
Gosiu, jeżeli chcesz podać ciekawie kawę to skontaktuj się ze mną na gg lub maila. Wszystkie dane są dostępne na mojej stronce. Wyślę Ci piękną prezentację na ten temat. Pozdrawiam Barbara
wkrotce czeka mnie zorganizowanie imprezy a ze robie to czesto po prostu braklo mi pomyslow.Jeszcze nie wiem czy bedzie to obiad czy kolacja ale przeslijcie swoje niezawodne przepisy.moga byc rowniesz torty bo beda to urodziny.z gory dziekuje
Gosiu, jeżeli chcesz podać ciekawie kawę to skontaktuj się ze mną na gg lub maila. Wszystkie dane są dostępne na mojej stronce. Wyślę Ci piękną prezentację na ten temat.
Pozdrawiam Barbara
Dziewczyny będę na pewno i chętnie z Wami pogadam, oraz z wielka przyjemnościa Wam wyślę.
Polecam ciasto cytrynowe - jest super! wielkiezarcie.com/przepis14165.html
Proponuję "w ramach tortu" sernik z pomarańczami - to wykwintne i pyszne ciasto wielkiezarcie.com/przepis14158.html
A do kolacji może śledzik? wielkiezarcie.com/przepis14160.html
lub ekstra sałatka: wielkiezarcie.com/przepis14718.html