W sobotę wyprawiamy parapetówe. W ogóle nie mam koncepcji co podać. Pewnie jestem wymagająca ale chciałabym coś pysznego, w dobrej cenie i coś przy czym mi pół dnia nie zejdzie w kuchni hehe Moge liczyć na pomoc :D
Nie napisałaś jaki masz budżet na imprezkę, ale na ostatniej podałam nadziewanie bakłażany. Kroisz warzywo na pół, wyciągasz wnętrzności (tak żeby zostało ok 1 cm od skórki) i napełniasz farszem takim jak w przepisie http://wielkiezarcie.com/przepis20837.html zmieszanym z gotowanym ryżem i tartym serem (tak żeby było gęste). Przygotowujesz to wcześniej i podczas imprezy wkładasz na 30 min do piekarnika (180 C). Łatwe efektowne i nie musisz spędzać imprezy w kuchni.
W sobotę wyprawiamy parapetówe. W ogóle nie mam koncepcji co podać. Pewnie jestem wymagająca ale chciałabym coś pysznego, w dobrej cenie i coś przy czym mi pół dnia nie zejdzie w kuchni hehe Moge liczyć na pomoc :D
Witaj !!
Może te stronki Tobie pomogą : http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=39577&post=44327
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=22571&post=22573
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=65125&post=65128
Chlebek z dobrm smalczykiem
Jeżeli klasyczny chlebek ze smalczykiem to za mało, Polecam Chińszczyznę: _z kurakiem http://wielkiezarcie.com/przepis18308.html
lub z karkówką po chińsku http://wielkiezarcie.com/przepis18308.html
POWODZENIA.
a moze to cos z tego wybierzesz http://wielkiezarcie.com/przepis15927.html , http://wielkiezarcie.com/przepis7603.html
ooo ta gyros - warstwowa sałatka musi być super, na pewno ją zrobie :-)
smaczna polecam
Nie napisałaś jaki masz budżet na imprezkę, ale na ostatniej podałam nadziewanie bakłażany. Kroisz warzywo na pół, wyciągasz wnętrzności (tak żeby zostało ok 1 cm od skórki) i napełniasz farszem takim jak w przepisie http://wielkiezarcie.com/przepis20837.html zmieszanym z gotowanym ryżem i tartym serem (tak żeby było gęste).
Przygotowujesz to wcześniej i podczas imprezy wkładasz na 30 min do piekarnika (180 C). Łatwe efektowne i nie musisz spędzać imprezy w kuchni.