Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > chyba nie, o ile mnie pamięć nie myli, był to sernik czekoladowy tak to był sernik , w którym masa serowa była czekoladowa.Jest na BLOOGU ale nie moge tam wejść bo jestem niezalogowana.
Pięknie dziękuję, ale nie ma tam czarnuszka, ruszam na poszukiwania ,jeśli znajdę prześlę . Nie wiem czy ktoś pamięta on był okrągły w polewie czekoladowej ,ozdobiony tartą czekoladą
Dziewczyny serdecznie dziękuję, znalazłam . Miałam w poczcie , bo nie mogłam wydrukować ze względu na brązowy kolor czcionki. dziękuję i gorąco pozdrawiam.
Użytkownik nonka4 napisał w wiadomości: > grażka popraw adres mailowy po wp.(kropka) a nie, przecinek-bo błędy wychodząa > przepis posłałam,może to ten którego szukaszPzdr dzięki , pomyliłam się , ale nie umiem poprawić.
Jestem zrozpaczona , obiecałam upiec sernik czarnuszek i nie moge go znależć, pomóżcie
http://wielkiezarcie.com/przepis8894.html nie wiem czy czarnuszek to sernik w ciemnym cieście? jeśli tak, mój przepis jest ok i mogę Ci go polecić
chyba nie, o ile mnie pamięć nie myli, był to sernik czekoladowy
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> chyba nie, o ile mnie pamięć nie myli, był to sernik czekoladowy
tak to był sernik , w którym masa serowa była czekoladowa.Jest na BLOOGU ale nie moge tam wejść bo jestem niezalogowana.
Grażko, chyba chodzi Ci o sernik autorstwa Sweetyi, której już nie ma na Wielkim Żarciu, więc tego przepisu też nie ma.
a może ktoś wydrukwał ten przepis i byłby taki uprzejmy i przesłał mi mailem - proszę
A jak Ci przesłać e-mailem jak nie udostępniłaś adresu? ...:)))
Pięknie dziękuję, ale nie ma tam czarnuszka, ruszam na poszukiwania ,jeśli znajdę prześlę . Nie wiem czy ktoś pamięta on był okrągły w polewie czekoladowej ,ozdobiony tartą czekoladą
http://wielkiezarcie.com/przepis21741.html a może ten Cię zadowoli???
grazyna703@wp,pl
grażka popraw adres mailowy po wp.(kropka) a nie, przecinek-bo błędy wychodzą
a przepis posłałam,może to ten którego szukasz
Pzdr
Dziewczyny serdecznie dziękuję, znalazłam . Miałam w poczcie , bo nie mogłam wydrukować ze względu na brązowy kolor czcionki. dziękuję i gorąco pozdrawiam.
Użytkownik nonka4 napisał w wiadomości:
> grażka popraw adres mailowy po wp.(kropka) a nie, przecinek-bo błędy wychodząa
> przepis posłałam,może to ten którego szukaszPzdr
dzięki , pomyliłam się , ale nie umiem poprawić.
Użytkownik nonka4 napisał w wiadomości:
> miłego pieczenia
dzięki nonka