Kochani, poradźcie:) to tego przepisu...http://wielkiezarcie.com/przepis11016.html .Mam nadzieje, że wyjdzie dobre, ba! musi:) bo muszę udobruchać narzeczonego:)Podpadłam;(.Mięsko marynuje się w lodówce...dodałam tylko musztardy francuskiej. Dzięki za podpowiedzi. U Was też taki śnieg?? Bo Świętokrzyskie to solidnie przysypało....
Ja mysle, ze jaka Ci przyjdzie do glowy bedzie dobra. Popatrz na zawartosc lodowki , salatki lubia sie mieszac wedlug uznania mieszajacego i znosza prawie kazde sasiedztwo, mozesz wymieszac cukinie, jablko, seler naciowy, salate zielona, ananasa, papryke zielona czy czerwona etc etc, mozesz wymieszac wszystko (wazne zeby i kruche i twarde, slodkie , ale i kwasne i troche pikantne), a i tak najwazniejszy w tym wszystkim sosik, czyli jak go nazwali anglojezyczni tzw dressing. Moze byc do karkowki nawet salatka z czerwonej fasoli z cebulka i mandarynka, byleby dobrze przyprawiona. Nie ma salatek idealnych, kazda jest wytworem czyjejs wyobrazni, wiec lec na calego i smacznego .
Kochani, poradźcie:) to tego przepisu...http://wielkiezarcie.com/przepis11016.html .Mam nadzieje, że wyjdzie dobre, ba! musi:) bo muszę udobruchać narzeczonego:)Podpadłam;(.Mięsko marynuje się w lodówce...dodałam tylko musztardy francuskiej. Dzięki za podpowiedzi. U Was też taki śnieg?? Bo Świętokrzyskie to solidnie przysypało....
Może taka? http://wielkiezarcie.com/przepis8101.html
Ja mysle, ze jaka Ci przyjdzie do glowy bedzie dobra. Popatrz na zawartosc lodowki , salatki lubia sie mieszac wedlug uznania mieszajacego i znosza prawie kazde sasiedztwo, mozesz wymieszac cukinie, jablko, seler naciowy, salate zielona, ananasa, papryke zielona czy czerwona etc etc, mozesz wymieszac wszystko (wazne zeby i kruche i twarde, slodkie , ale i kwasne i troche pikantne), a i tak najwazniejszy w tym wszystkim sosik, czyli jak go nazwali anglojezyczni tzw dressing.
Moze byc do karkowki nawet salatka z czerwonej fasoli z cebulka i mandarynka, byleby dobrze przyprawiona.
Nie ma salatek idealnych, kazda jest wytworem czyjejs wyobrazni, wiec lec na calego i smacznego .