Zapraszam do mnie. Mam tylko jeden przepis - '' Szarlotka z kruszonką Adzii '' ale po za tym wyśmienity. Tak jak przeczytałam powyżej to szukasz przepisu '' Szarlotka z bezą i kruszonką '' . Znalazłaś go !! Robiłam już taką szarlotkę to jest właśnie ta co napisałam , że mam jeden przepis tylko przed tym jak kładę kruszonkę na ciasto musisz najpierw na jabłka ubić na sztywno pianę(bezę) . A oto mój przepis na tą piankę :
Z tych 6 jajek do ciasta dodałaś żółtka i pozostały ci białka więc:
♥6 białek
♥1szkl. cukru
Razem to ubij na sztywną pianę i rozłóż na jabłka, a na jabłka połóż kruszonkę i gotowe tylko musisz upiec . :)
Witaj! ja uzywam maki krupczatki niemal do wszystkiego,pol na pol ze zwylka maka.Jesli robie biszkopt to daje 1 szkl maki zwyklej i pol szkl krupczatki,do makaronu domowego jest super,do ciasta kruchego rewelacja.Make zawsze kupuje w mlynie ,po 5 kg i zwyklej i krupczatki.Naprawde polecam.
mam make kruoczatke i nie wiem co z niej mozna upiec jesli ktos zna jakies przepisy to bede wdzieczna
<Jabłecznik Mroczkowy>
<Szarlotka z bezą i kruszonką>
<BABKA CZARNO-BIAŁA>
dziekuje za szybka odpowiedz ale nie wiem gdzie szukac tych przepisow
Użytkownik muszka napisał w wiadomości:
> dziekuje za szybka odpowiedz ale nie wiem gdzie szukac tych przepisow
Wróć do poprzedniej mojej wypowiedz , najedz na nazwe ciasta i kliknij. Otworzy się okno z przepisem
dziekuje juz je sobie wklejam
Bardzo prosze
Pozdrawiam
Zapraszam do mnie. Mam tylko jeden przepis - '' Szarlotka z kruszonką Adzii '' ale po za tym wyśmienity. Tak jak przeczytałam powyżej to szukasz przepisu '' Szarlotka z bezą i kruszonką '' . Znalazłaś go !! Robiłam już taką szarlotkę to jest właśnie ta co napisałam , że mam jeden przepis tylko przed tym jak kładę kruszonkę na ciasto musisz najpierw na jabłka ubić na sztywno pianę(bezę) . A oto mój przepis na tą piankę :
Z tych 6 jajek do ciasta dodałaś żółtka i pozostały ci białka więc:
♥6 białek
♥1szkl. cukru
Razem to ubij na sztywną pianę i rozłóż na jabłka, a na jabłka połóż kruszonkę i gotowe tylko musisz upiec . :)
Myślę , że pomogłam ;)
Ten chlebek jest dobry
http://wielkiezarcie.com/przepis40259.html
dziekuje za przepis pozdrawiam
Witaj! ja uzywam maki krupczatki niemal do wszystkiego,pol na pol ze zwylka maka.Jesli robie biszkopt to daje 1 szkl maki zwyklej i pol szkl krupczatki,do makaronu domowego jest super,do ciasta kruchego rewelacja.Make zawsze kupuje w mlynie ,po 5 kg i zwyklej i krupczatki.Naprawde polecam.