hej dziękuje za odpowiedz i mam pytanie jaki ten krem wychodzi ??? taki jak pianka czy bardziej taki jak ptasie mleczko i czy to ciasto nie wychodzi zakalcowate>?????
Jeśli cienko rozsmarujesz na blasze to nie wyjdzie zakalcowate,a co do kremu to wychodzi bardzo lekki jak taka cięższa bita śmietana,w czasie pieczenia nie otwieraj piekarnika a i ja do tego ciasta dodałam pół łyżeczki proszku do pieczenia.
Najlepszy przepis na karpatkę znajduje się na opakowaniu tego kremu budyniowego. Zawsze z niego korzystam i karpatka zawsze mi wychodzi pyszna. Polecam!!!
Hej macie moze sprawdzony przepis na Karpatke ??? ale taki naprawdę dobry??? i w jakiej temperatuze nalezy to ciasto piec ?
Ta jest bardzo dobra piekłam tydzień temu http://wielkiezarcie.com/przepis25505.html
hej dziękuje za odpowiedz i mam pytanie jaki ten krem wychodzi ??? taki jak pianka czy bardziej taki jak ptasie mleczko i czy to ciasto nie wychodzi zakalcowate>?????
Jeśli cienko rozsmarujesz na blasze to nie wyjdzie zakalcowate,a co do kremu to wychodzi bardzo lekki jak taka cięższa bita śmietana,w czasie pieczenia nie otwieraj piekarnika a i ja do tego ciasta dodałam pół łyżeczki proszku do pieczenia.
http://wielkiezarcie.com/przepis25505.html aktywny
hej jaka ma być ta śmietana ja kupiłam 30% smietankę pasteryzowaną tą z biedronki ale jakos ona strasznie zatka czy da się ją ubić???
ja polecam tą http://wielkiezarcie.com/przepis23613.html
http://wielkiezarcie.com/przepis23613.html i ten tez aktywny
Najlepszy przepis na karpatkę znajduje się na opakowaniu tego kremu budyniowego. Zawsze z niego korzystam i karpatka zawsze mi wychodzi pyszna. Polecam!!!
hej a mozesz napisać przepis z tej karpatki bo nie mam takiego kremu a chcem dziś zrobić
http://wielkiezarcie.com/przepis21846.html
jak pisze autorka przepis na ciasto pochodzi z opakowania
wielkie dzięki