Nie raz już prosiłam Was o podpowiedzi, zatem mam nadzieję, ze i tym razem się nie zawiodę.
Chodzi o przepis na coś dobrego, co można przygotować dzień wcześniej i podać na drugi dzień na zimno. Nie chodzi mi o sałatki, bo to wiem. Ale czy macie coś czym można zaskoczyć? A jakbym jeszcze nie musiała nad tym siedzieć cały dzień w kuchni to już by było cudownie!
Urządzamy sobie w pracy urodziny i zawsze jest ciasto i sałatka. A ja bym chciała zrobić coś innego. Z ciastami umiem wymyslać, ale z "daniami wytrawnymi" u mnie kiepsko.
Tak zwane "slone torty" czyli w Polsce chyba zwane tartami...o ile wiem to sa dostepne gotowe ciasta francuskie w sklepach, reszta to latwizna...mozna taka tare zrobic praktycznie ze wszystkim...pieczarki i szynka, warzywa typu brokuly, szpinak, sery, zalewa sie calosc 3 rozbitymi jajkami ze smietana i tartym serem, wrzuca do pieca na 20 minut...swietny na cieplo i na zimno...
Witam!
Nie raz już prosiłam Was o podpowiedzi, zatem mam nadzieję, ze i tym razem się nie zawiodę.
Chodzi o przepis na coś dobrego, co można przygotować dzień wcześniej i podać na drugi dzień na zimno. Nie chodzi mi o sałatki, bo to wiem. Ale czy macie coś czym można zaskoczyć? A jakbym jeszcze nie musiała nad tym siedzieć cały dzień w kuchni to już by było cudownie!
Urządzamy sobie w pracy urodziny i zawsze jest ciasto i sałatka. A ja bym chciała zrobić coś innego. Z ciastami umiem wymyslać, ale z "daniami wytrawnymi" u mnie kiepsko.
Baaardzo z góry dziękuję za pomysły, linki itd.
wielkiezarcie.com/recipe22193.html powinno być dobre, niestety nie potrafię uaktywnić linku. Pozdrawiam. Sam się uakttywnił?
Polecam ten przepis. Moim gościom zawsze smakuje. http://wielkiezarcie.com/recipe11004.html
http://wielkiezarcie.com/recipe27836.html
http://wielkiezarcie.com/recipe16192.html
http://wielkiezarcie.com/recipe51722.html
http://wielkiezarcie.com/recipe47866.html
http://wielkiezarcie.com/recipe21700.html
http://wielkiezarcie.com/recipe52275.html
http://wielkiezarcie.com/recipe46317.html Olu mam nadzieję że coś wybierzesz sobie ...
http://wielkiezarcie.com/recipe11004.html proszę aktywny.
polecam:
http://wielkiezarcie.com/recipe27054.html
jak tamto za "drogie", to moze to:
http://wielkiezarcie.com/recipe26716.html
Tak zwane "slone torty" czyli w Polsce chyba zwane tartami...o ile wiem to sa dostepne gotowe ciasta francuskie w sklepach, reszta to latwizna...mozna taka tare zrobic praktycznie ze wszystkim...pieczarki i szynka, warzywa typu brokuly, szpinak, sery, zalewa sie calosc 3 rozbitymi jajkami ze smietana i tartym serem, wrzuca do pieca na 20 minut...swietny na cieplo i na zimno...
podoba mi się ten pomysł:)
We Wloszech wlasnie takie slone torty nosi sie na rozne poczestunki....najczestszym jest ten ze szpinakiem i bialym serem :)
Może rybke http://wielkiezarcie.com/recipe54485.html
http://89.171.188.165/recipe36146.html polecam - szybkie, łatwe i najlepsze na drugi dzień
i jeszcze to,tez bardzo szybkie i dobre http://89.171.188.165/recipe40064.htm i to
lhttp://89.171.188.165/recipe42916.html wystarczy dac normalny majonez i juz nie będzie protalowskie.
Dziewczyny, jesteście rewelacyjne!
Zdaje mi się, że już tak na 99 % wiem, co zrobię :)
Bardzo, bardzo dziękuję!