Już niedługo niestety musze zrobić jakieś imieninowe przyjątko. Kazy nie za dużo- a gości i owszem Ratujcie- czym ich nakarmić?
Nie bedę oryginalna, ale może krokietyz mięsem z rosołu i barszcz czerwony do picia jako jedno z dań na ciepło? Albo takie roladki? Te też proste i niedrogie. Nadzienie można zrobić z mięsem albo z kapustą kiszoną, jak lubisz.
Dzięki Coś trzeba Za pomysł dziękuję
Może cos takiego,łatwe,szybkie i super smaczne.
http://wielkiezarcie.com/recipe36146.html
http://wielkiezarcie.com/recipe40064.html
http://wielkiezarcie.com/recipe42916.html tutaj zmień tylko protomajonez na zwykły majonez.
na 50te urodziny mamy zrobiłam na ciepło http://wielkiezarcie.com/recipe80984.html podane z czerwony barszczem oraz http://wielkiezarcie.com/recipe74378.html tylko pałki i sakiewki piekłam osobno i podawałam z surowką z marchewki i pora
Dzięki za wskazwki Jakoś sobie poradzę!
Już niedługo niestety musze zrobić jakieś imieninowe przyjątko. Kazy nie za dużo- a gości i owszem Ratujcie- czym ich nakarmić?
Nie bedę oryginalna, ale może krokietyz mięsem z rosołu i barszcz czerwony do picia jako jedno z dań na ciepło? Albo takie roladki? Te też proste i niedrogie. Nadzienie można zrobić z mięsem albo z kapustą kiszoną, jak lubisz.
Dzięki Coś trzeba Za pomysł dziękuję
Może cos takiego,łatwe,szybkie i super smaczne.
http://wielkiezarcie.com/recipe36146.html
http://wielkiezarcie.com/recipe40064.html
http://wielkiezarcie.com/recipe42916.html tutaj zmień tylko protomajonez na zwykły majonez.
na 50te urodziny mamy zrobiłam na ciepło http://wielkiezarcie.com/recipe80984.html podane z czerwony barszczem oraz http://wielkiezarcie.com/recipe74378.html tylko pałki i sakiewki piekłam osobno i podawałam z surowką z marchewki i pora
Dzięki za wskazwki Jakoś sobie poradzę!