Witam Bardzo proszę o jakieś porady jakie ciasta upiec na urodziny do pracy Muszą być zwartej konsystencji,żeby się nie rozjechały podczas transportu tanie (bo potrzebuję ok 60 kawałków) i dobre
Polecam wielkiezarcie.com/przepis18914.html, wielkiezarcie.com/przepis115.html lub jeśli masz trochę czasu to wielkiezarcie.com/przepis14924.html, rogalików zawsze robię podwójną porcję z marmoladą różaną, są długo świeże i można je przyszykować wcześniej
dziękuję serdecznie za przepisy ale jakoś nie przekonuje coś w stylu babki na urodziny myślałam o jakimś biszkopcie z kremem nierozpływającym się lub kruche - ale z czym sernik bylby idealny - ale za drogo wyjdzie
Przepraszam , że dwa razy wrzuciłam przepis ,który miałam wysłać synowej . Proszę skorzystaj z tego przepisu jest dla doroslych i byś musiala upiec dwie blaszki http://wielkiezarcie.com/przepis26640.html
Przepraszam , że dwa razy wstawiłam przepis , który miałam wyslać synowej . Może skorzystasz z tego przepisu jest tylko dla dorosłych http://wielkiezarcie.com/przepis25648.html
Użytkownik oreganka napisał w wiadomości: > żeby się nie rozjechały > podczas transportutanie
Bardzo lubię grysikowiec: http://test.wielkiezarcie.com/przepis1306.html Zalety: placki piecze się np. dwa dni przed imprezą, kremem przekłada w przeddzień i wsadza do lodówy, w dniu imprezy wciąga z lodówy i wiezie do konsumentów - w tym czasie ciasto mięknie sobie do własciwej konsystenicji, a potem... to już tylko pożerać :)
Witam
Bardzo proszę o jakieś porady jakie ciasta upiec na urodziny do pracy
Muszą być zwartej konsystencji,żeby się nie rozjechały podczas transportu
tanie (bo potrzebuję ok 60 kawałków) i dobre
http://wielkiezarcie.com/przepis11471.html
no właśnie boję się takich ciast że mi się całkiem rozjedzie i nie dowiozę go do pracy
http://wielkiezarcie.com/przepis10322.html albo dwie blaszki tego ciasta, u nas nazywamy je -ameryka-, smaczne, długo świeże no i łatwe w transporcie
No właśnie się nie bój:) Dojeżdża w blasze, w której jest robione i mam z nim dobre doświadczenia w wielu ekstremalnych warunkach :)
Polecam wielkiezarcie.com/przepis18914.html, wielkiezarcie.com/przepis115.html lub jeśli masz trochę czasu to wielkiezarcie.com/przepis14924.html, rogalików zawsze robię podwójną porcję z marmoladą różaną, są długo świeże i można je przyszykować wcześniej
dziękuję serdecznie za przepisy
ale jakoś nie przekonuje coś w stylu babki na urodziny
myślałam o jakimś biszkopcie z kremem nierozpływającym się lub kruche - ale z czym
sernik bylby idealny - ale za drogo wyjdzie
Możesz zrobić biszkopt przełożony galaretkami i ew. jakimiś owocami, ładnie, kolorowo i tanio!
http://wielkiezarcie.com/przepis25648.html
np. wielkiezarcie.com/przepis26930.html
Użytkownik oreganka napisał w wiadomości:
> żeby się nie rozjechały
> podczas transportutanie
Bardzo lubię grysikowiec: http://test.wielkiezarcie.com/przepis1306.html
Zalety: placki piecze się np. dwa dni przed imprezą, kremem przekłada w przeddzień i wsadza do lodówy, w dniu imprezy wciąga z lodówy i wiezie do konsumentów - w tym czasie ciasto mięknie sobie do własciwej konsystenicji, a potem... to już tylko pożerać :)
Może ten? http://wielkiezarcie.com/przepis21632.html - placek makowy krucho-drozdżowy
albo http://wielkiezarcie.com/przepis22208.html - ten jest pyszny, bardzo podzielny ale niestety do tanich nie należy
polecam to http://wielkiezarcie.com/przepis19447.html
albo to http://wielkiezarcie.com/przepis8578.html - z tym, że musiałabyś użyć gotowej polewy czekoladowej albo takiej z dwóch tabliczek czekolady, 100 g masła i 4 łyzek mleka -wszystko razem połączyć w kąpieli wodnej - żeby po drodze do niczego się nie przykleiło