Ojej. Na pewno łatwo i na pewno da się zjeść. Sądzę jednak, że dużo smaczniej i troszeczkę zdrowiej jest upiec dowolny domowy biszkopt lub nawet wylać masę serowo-śmietanową z żelatyną na nasączonone biszkopty, a całość przykryć owocami i zalać galaretką.
Takie gotowe torebkowe cuda traktuję bardzo awaryjnie :)
kochani, potrzebuje przepisu na cos szybkiego i nieskomplikowanego i pysznego dla mojej 2 polowki..co mi poradzicie???
Nie wiem jakiego rodzaju ciasta szukasz,ale ja ostatnio zakochałam się w placuszku Makusi-"placek z kruszonki 2".
Przepis nieskomplikowany i pyszny!
z owocami by sie przydalo cos..
To jest ciacho jak najbardziej z owocami-najlepsze z kwaskowatymi...;-)
a cos jeszce innego mozesz mi polecic???
może to zbacz- drożdżówka nocna przepyszna
A może coś z rabarbarem
http://wielkiezarcie.com/przepis21635.html
http://wielkiezarcie.com/przepis31898.html
juz ten temat poruszałam :P
i zarloczki mi poradzily kilkanascie ciekawych przepisow jednak mi najbardziej podpasowały te :
http://wielkiezarcie.com/przepis22816.html
http://wielkiezarcie.com/przepis25867.html
http://wielkiezarcie.com/przepis44041.html
http://wielkiezarcie.com/przepis32434.html
http://wielkiezarcie.com/przepis26800.html
http://wielkiezarcie.com/przepis23258.html
http://wielkiezarcie.com/przepis10094.html
http://wielkiezarcie.com/przepis20931.html
http://wielkiezarcie.com/przepis32955.html
http://wielkiezarcie.com/przepis32050.html
http://wielkiezarcie.com/przepis11371.html a może to ciasto
...i już link aktywny :-) http://wielkiezarcie.com/przepis11371.html
smakosia a ile proszku do pieczenia dokładnie?Łyżka czy łyzeczka?
Proponuję sernik na zimno. W sklepie kupisz torebkę z przygotowanym proszkiem, dokupisz kilka składników i już :)
Ojej. Na pewno łatwo i na pewno da się zjeść. Sądzę jednak, że dużo smaczniej i troszeczkę zdrowiej jest upiec dowolny domowy biszkopt lub nawet wylać masę serowo-śmietanową z żelatyną na nasączonone biszkopty, a całość przykryć owocami i zalać galaretką.
Takie gotowe torebkowe cuda traktuję bardzo awaryjnie :)
I nie dziwie sie bo akurat sernik na zimno to w sumie prosty deser/ciasto. Jesli si pamieta by w czasie upalow dac wecej zelatyny :-)