Proszę o pomoc- podpowiedź: co mogę podać na ciepło na imprezkę urodzinową. Zimne przekąski mam ustalone i ciasta też. Pozostało mięso- ale jak je podać? Z góry dziękuję za pomoc
Polecam u mnie to znika ze stołu w mig i wszyscy chwalą http://wielkiezarcie.com/recipeslist.php?user=142831 http://wielkiezarcie.com/recipe37188.html http://wielkiezarcie.com/recipe37002.html http://wielkiezarcie.com/recipe36990.html sprawdzają siędo wódeczki :) Napewno znajdziesz na WZ soś fajnego jest tu tyle wspaniałych kucharek :)
witam, w moich przepisach znajdziesz pasztet z papryka - rewelacja na cieplo i na zimno. Wystarczy ze upieczesz go w keksówce i wyciagniesz z piekarnika przed podaniem, pokroich w grube plastry i gotowe, a jak ostygnie to jest rowniez pyszny wiec sie nie zmarnuje - to taki inny pomysl niz standardowe mieso :)
Proszę o pomoc- podpowiedź: co mogę podać na ciepło na imprezkę urodzinową. Zimne przekąski mam ustalone i ciasta też. Pozostało mięso- ale jak je podać?
Z góry dziękuję za pomoc
Moze cos takiego: http://wielkiezarcie.com/recipe47462.html
http://wielkiezarcie.com/recipe47863.html
http://wielkiezarcie.com/recipe48154.html
http://wielkiezarcie.com/recipe48310.html
http://wielkiezarcie.com/recipe46121.html
http://wielkiezarcie.com/recipe47337.html
http://wielkiezarcie.com/recipe45950.html
Polecam u mnie to znika ze stołu w mig i wszyscy chwalą
http://wielkiezarcie.com/recipeslist.php?user=142831
http://wielkiezarcie.com/recipe37188.html
http://wielkiezarcie.com/recipe37002.html
http://wielkiezarcie.com/recipe36990.html sprawdzają siędo wódeczki :)
Napewno znajdziesz na WZ soś fajnego jest tu tyle wspaniałych kucharek :)
http://wielkiezarcie.com/recipeslist.php?user=142831
http://wielkiezarcie.com/recipe37188.html
http://wielkiezarcie.com/recipe37002.html
http://wielkiezarcie.com/recipe36990.html
I aktywne ;)
Z góry dzięki ale coś pomieszałam z tym pierwszym :):):) Dziękuje i pozdrawiam.
dziękuję za pomoc, wybrałam kapustę z karkówką oraz kotleciki marynowane z mięsa autorstwa statekmarzen
Mam nadzieję że będzie smakowało :)
witam, w moich przepisach znajdziesz pasztet z papryka - rewelacja na cieplo i na zimno. Wystarczy ze upieczesz go w keksówce i wyciagniesz z piekarnika przed podaniem, pokroich w grube plastry i gotowe, a jak ostygnie to jest rowniez pyszny wiec sie nie zmarnuje - to taki inny pomysl niz standardowe mieso :)
nie popatrzylam wczesniej na date wiec juz po:) no ale pomysl moze sie na nastepne przyda:)