Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Marcowanie czyli krok do wiosny 3/2026

• Autor: smakosia Data: 2026-03-01 06:54:59

Witajcie bow
    Dostałam klucze do Kawiarenki więc otwieram szeroko marcowe okno i zapraszam do środka trochę wiatru wymieszanego ze słońcem. Niech ten miks zapachów wiosennego powietrza pozwoli nam uwierzyć, że to zwiastun czegoś dobrego, zwiastun dobrej energii. Niech taki będzie początek tej wyjątkowej pory roku, którą kochają wszyscy. 

To również okres, kiedy startujemy z powolnym planowaniem świąt, zaglądamy do szafy w poszukiwaniu jaśniejszych kolorów i wygodnych butów na dłuższe spacery. 
    Ech, jak dobrze, że to wszystko przed nami. 
    Niech marcowa Kawiarenka przyciągnie tych, którzy tylko zaglądają, niech ośmieli do "zaznaczenia" swojej obecności, niech będzie gwarno, smacznie, kolorowo i swojsko.
    Pięknego początku! Zaczynamy marcowanie! bow

• Autor: goplana2 Data: 2026-03-01 07:59:00

Po takim wstępie nie sposób nie zajrzeć do kawiarenki bow

Witaj Smakosiu nasza marcowa Gospodyni daisy U Ciebie czuć wiosnę z daleka i jeszcze te piękne tulipany, buzia się uśmiecha z daleka happy Zatem marcujmy razem ,niech inni też się dołączą 2thumbsup

• Autor: Smosia Data: 2026-03-01 11:23:29

Dobra niedzielka sunny

Skoro okno szeroko otwarte, to włażę /drabinka i drabiny stoją w gotowości od wczoraj clown/.

Marcujmy razem z kotami, tylko bez ich wrzasków - są wyjątkowo drażniące;(

Fajnego dnia happy  balloon

• Autor: ekkore Data: 2026-03-01 13:12:59

Jak energetycznie się zrobiło. 
    U mnie wczoraj i dzisiaj po 20 stopni.
    Jutro i pojutrze zimowo, ledwie 5, a potem w górę,  na weekend nawet 25.
    Czyli w marcu jak w garncu.

Domowy dzień wczoraj, ponad połowa prania zrobiona, mieszkanie prawie ogarnięte. 
    Na dzisiaj dokończyć.

Zdjęcie z mojej pracowej miejscówki,  czyli z tarasu.

• Autor: smakosia Data: 2026-03-01 20:05:22

Ale widok - jak z okna na urlopie blush Tylko pozazdrościć.

Przejdź do pełnej wersji serwisu