Jestem zawiedziona od paru miesiecy bylam w WZ i wszystko poszlo na marne o moje przepisy mi nie chodzi ale te co dalam do ulubionych plakac mi sie chce
Rzeczywiście, częśc przepisów zniknęła z ulubionych :( O matko z ojcem co się stało? Huragan przeszedł nad WŻ? Tyle pracy i na marne...Na razie nie będę wpisywac przepisów, jestem w szoku, dlaczego te przepisy nie były jakoś zabezpieczone???????? Niektóre z moich są nie do odzyskania, niestety, gdyż były wymyślone na poczekaniu....Wybaczcie, ale muszę dojśc do siebie :(((((((((
Nadia, a jak daleko musisz isc zeby dojsc "do siebie"??? Dobrze byloby wiedziec jak dlugo Ci to zajmie.... Sluchajcie, nie jest tak zle.....nie takie tragedie ludzie przezywaja i jakos musza z tym zyc....Odbudowalismy cala Polske po wojnie, a WZ nie odbudujemy???? Za pare miesiecy nikt nie bedzie pamietal, ze sie cos takiego wydarzylo....po prostu wezmy sie do roboty.......i tyle. A na dobry poczatek proponuje SIUP !!!! Kto sie przylaczy????
Ja mogę zrobić SIUP cokolwiek to ma znaczyć Marylko hehehe, najgorsze jest to że nie wiem które MOJE przepisy zostały wywalone i nie pamiętam co mogę dopisać hmmm. Miłych poprawek i mam nadzieje, że na przyszłość nasi administratorzy zabezpieczą nas przed kolejną taką AWARIA . Pozdrówka
Ja musiałam się zarejestrować jeszcze raz i tez nie ma ani mojego żadnego przepisu ani nie mam nic w ulubionych :( Spróbuje to jakoś odtworzyć :( Trudno mi będzie tylko wiernie odtworzyc przepisy dla dzieci do 1-go roku gdyż są mojego autorstwa i już nie pamiętam jakie były no nic ale spróbuję wieczorem się do tego zabiorę bo teraz nie mam czasu POZDRAWIAM
Dopiero teraz weszlam na nasza strone i jeszcze nie wiem czemu tak sie stalo.Jakis chochlik widocznie, ale nie martwmy sie moze wspolnymi silami damy rade cos naprawic.Buziaki dla was wszystkich.Sporo zostalo w moich ulubionych wiec jesli bede mogla pomoc to polecam sie.
Otwórz sobie najlepiej na dwóch stronach : na jednej WŻ z opcją " dodaj przepis" a na drugiej Google . W google skopiuj samą treść ( bez ramek ) i wróć do WŻ i wklej też po lewej stronie . Tak samo zrób z prawą stroną przepisu . Następnie powklejaj zdjęcia - jak nie udało się ich skopiować - a dalej postępuj tak , jakbyś wprowadzała nowy przepis. Jak już go udostępnisz to wróć do google ,skopiuj komentarze do tegoż przepisu i po powrocie do strony z WŻ wklej je tak ,jakbyś na czyjś komentarz odpowiadała ( już nie przez edycję przepisu ) . Mam nadzieję ,że pomogłam chociaż ździebko ! Powodzenia - Elek
Jestem zawiedziona od paru miesiecy bylam w WZ i wszystko poszlo na marne o moje przepisy mi nie chodzi ale te co dalam do ulubionych plakac mi sie chce
nie martw się wszystko zdołasz odzyskać na pewno :)
Rzeczywiście, częśc przepisów zniknęła z ulubionych :( O matko z ojcem co się stało? Huragan przeszedł nad WŻ? Tyle pracy i na marne...Na razie nie będę wpisywac przepisów, jestem w szoku, dlaczego te przepisy nie były jakoś zabezpieczone???????? Niektóre z moich są nie do odzyskania, niestety, gdyż były wymyślone na poczekaniu....Wybaczcie, ale muszę dojśc do siebie :(((((((((
Nadia, a jak daleko musisz isc zeby dojsc "do siebie"??? Dobrze byloby wiedziec jak dlugo Ci to zajmie....
Sluchajcie, nie jest tak zle.....nie takie tragedie ludzie przezywaja i jakos musza z tym zyc....Odbudowalismy cala Polske po wojnie, a WZ nie odbudujemy????
Za pare miesiecy nikt nie bedzie pamietal, ze sie cos takiego wydarzylo....po prostu wezmy sie do roboty.......i tyle.
A na dobry poczatek proponuje SIUP !!!! Kto sie przylaczy????
Ja mogę zrobić SIUP
cokolwiek to ma znaczyć Marylko hehehe, najgorsze jest to że nie wiem które MOJE przepisy zostały wywalone i nie pamiętam co mogę dopisać hmmm. Miłych poprawek i mam nadzieje, że na przyszłość nasi administratorzy zabezpieczą nas przed kolejną taką AWARIA . Pozdrówka
jestem zszokowana nie wiem co mam z tym wszystkim zrobić ,być może sie nie poddam ale narazie......................
Moje przepisy wszystkie znikneły, a w ulubionych też nie mam ani jednego. Ale większośc przepisów kopiowałam na komputer .Pozdrawiam Was serdecznie.
Ja musiałam się zarejestrować jeszcze raz i tez nie ma ani mojego żadnego przepisu ani nie mam nic w ulubionych :( Spróbuje to jakoś odtworzyć :( Trudno mi będzie tylko wiernie odtworzyc przepisy dla dzieci do 1-go roku gdyż są mojego autorstwa i już nie pamiętam jakie były no nic ale spróbuję wieczorem się do tego zabiorę bo teraz nie mam czasu POZDRAWIAM
Ja też musiałam drugi raz zakładać konto i nie mam ani jednego przepisu w ulubionych a miałam ich naprawde duzo:(((((((
Przepisy użytkownika Ciasteczka Francuskie domowej roboty![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
nowe!![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
![](/g/fot.gif)
Ciasto Ptasie mleczko
Fasolka szparagowa z boczkiem na cieplo
Gotowany Murzinek z serem i kokosem
Gyros mego wymyslu
Jablecznik smazony na orzechowym biszkopcie
Kotlet z selera w platkach owsianych
Krem maślany do tortów
Lazanki z kiszona kapusta i pieczarkami
Makowiec z budyniem na kruchym ciescie
Paczki angielskie kokosowe Renatki
Pasta pomidorowa na buleczki
Pieczarki panierowane w zalewie octowej
Pizza na miesie mielonym
Placek po wegiersku z gulaszem
Roladki z mielonego zawijane bekonem
Salatka lodowa z tunczykiem iz jajami
Salatka pekinska z miesem
Sernikz mandarynkami i kokosem
Smietankowy ajerkoniak bez jaj
Wafel z goracymi wisniami i bita smietana
Zupa z gyrosu
Zurek slaski
Szukacjie wpisujac nazwe potrawy na www.google.com.pl nick, lub wielkie zarcie, trzeba sie zastanwoic co wpisac i kliknac "kopia"
super HURRA wielkie brawa za pomysł w ten sposób odzyskałam wszystkie przepisy :) Bardzo dziękuje :)
znalazłam niektóre przepisy może komuś tez się przydadzą
Ulubione przepisy
BABKA CYTRYNOWA
BABKA PIASKOWA
Babka błyskawiczna
Babka jogurtowa
Babka na majonezie pychotka
BARDZO ŁATWA ROLADA BISZKOPTOWA
Brokuły pod beszamelem pycha
Chałka
Danie 2w1
Duszona marchewka
fasolka po bretońsku a lá 555
JABŁECZNIK z kisielem i budyniem - PYCHA
Kotlety z drobiu robiące furorę
Kurczakowa sałatka-rewelacja
Langosze
moja sałatka z kalafiora
Przepyszna wilgotna babka
Pulpety w sosie pomidorowym
rogaliki drożdżowe kruchutkie i smaczniutkie
Sałatka brokułowa-pyszna i zdrowa
Sałatka pieczarkowa na święta i nie tylko
Sałatka z ryżem - królewska
Sernik czarno-biały
SERNIK PUSZEK
Sernik z brzoskwiniami i pianą na wierzchu.Pyszny
Sernik z brzoskwiniami rewelacyjny
sernik złota rosa 2
SUPER SERNIK mojej Mamy!! Cytrynowy, z czekoladą
Surówka Aleex z kapusty pekińskiej
Surówka obiadowa - bardzo łatwa i smaczna
Surówka obiadowa - wiosenna
Surówka z kalafiora
Surówka z kapusty i kukurydzy
SZARLOTKA KRÓLEWSKA
Szarlotka wspaniała - od Eli
Szarlotka z bezową pianką
Szarlotka z budyniem
Szybka surówka z kapusty pekińskiej
Zebra Aleex
Zupa pieczarkowa zabielana - przepyszna
Zupka z młodej kapusty
Łatwe i szybkie ciasto z OWOCAMI dla Ciebie
wkleiłam przepisy ale coś nie chca sie otworzyc , cos nie tak zrobiłam
bo to trzeba tak na okrętkę jak podaje alelen !!!!!!!!!!!! i koniecznie naciskając ocję : kopia !!!
bardzo się cieszę że stronka wrocila :)) u mnie są przepisy w ulubionych :)))))
pozdrawiam wszystkich cieplutko :))))
alen serdeczne dzieki za moje przepisy jestes wspaniala dzieki.dzieki
Alelen szukam moich przepisow na gogle ale pisze mi brak przepisu jak ty to zdobylas
http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&q=+site:wielkiezarcie.com+natka64+przepis
wpisujac twoj nick i slowo przepis potem rozwinelam w wyszukanych Więcej wyników z wielkiezarcie.com
w znalezionych stronach klikaj "kopia".
Dopiero teraz weszlam na nasza strone i jeszcze nie wiem czemu tak sie stalo.Jakis chochlik widocznie, ale nie martwmy sie moze wspolnymi silami damy rade cos naprawic.Buziaki dla was wszystkich.Sporo zostalo w moich ulubionych wiec jesli bede mogla pomoc to polecam sie.
wszystkie przepisy odzyskalam, alelen jestes wspaniala jeszcze musze sie dowiedziec jak je spowrotem wkleic jak ktos wie to prosze pomoc dzieki
pomalutku co prawda ale chyba wyjdziemy z tego dołka ,pozdrawiam wszystkich
Otwórz sobie najlepiej na dwóch stronach : na jednej WŻ z opcją " dodaj przepis" a na drugiej Google .
W google skopiuj samą treść ( bez ramek ) i wróć do WŻ i wklej też po lewej stronie . Tak samo zrób z prawą stroną przepisu .
Następnie powklejaj zdjęcia - jak nie udało się ich skopiować - a dalej postępuj tak , jakbyś wprowadzała nowy przepis.
Jak już go udostępnisz to wróć do google ,skopiuj komentarze do tegoż przepisu i po powrocie do strony z WŻ wklej je tak ,jakbyś na czyjś komentarz odpowiadała ( już nie przez edycję przepisu ) .
Mam nadzieję ,że pomogłam chociaż ździebko !
Powodzenia - Elek
Elek dzieki za pomoc zaraz zabieram sie do roboty paa